P.O. Box

Експлозивните P.O.BOX отново в България на 23-ти юли

Една от най-добрите ска пънк банди идвали у нас (два пъти, като първия бе още в зората на тази сцена за страната ни - 2006-та година) потегли на поредното европейско турне и България за щастие отново влиза в списъка на избраните страни. На 23-ти юли (събота) P.O.BOX ще свирят в София, клуб "Pork Pie" (екс. Маймунарника) . Освен тях идват и колегите им NINA SCHOOL също от Франция. Предните два пъти P.O.BOX свириха с LA MUCHEDUMBRE, харесаха адски много нашенската банда и дори още преди да са ги видяли на живо вече бяха подготвили техен кавър. Така че нищо ново, но определено изпитано - отново LA MUCHEDUMBRE ще свирят с френската банда P.O.BOX. И голямата изненада - в концерта ще се включи и ЧЕФО МАШИНАТА, който пристига директно от Лима, Перу. Някои го познават като оригиналния вокал на LA MUCHEDUMBRE, с който те записаха първия си албум. Други пък може би го знаят от варненската му хардкор пънк група FrontPoint или от рага проекта му от близкото минало - http://vbox7.com/play:04b5158a

Веселбата е гарантирана (и вече изпробвана) - 23-ти юли, клуб „Pork Pie”. Нека не забравяме и другата френска група, която ще свири на концерта - NINA SCHOOL. Входът е на празнична цена - само 5 лева.

Вратите ще бъдат отворени в 19:00 като до 20:00 времето ще бъде запълнено от DJ сет със специално подбрана музика. Концертът стартира точно в 20:00, за да може да свърши на време - 23:00 часа. След това веселбата продължава отново с музикален сет за случая.

Междувременно очакваме всеки момент да излезе DVD-то на P.O.BOX, озаглавено Detour(s). То ще документира турнето им InBetweenTheLines, част от което бе и България: http://www.youtube.com/watch?v=OkwAVX0this&feature=player_embedded

След него те обиколиха и Канада и Япония. DVD дискът излиза чрез един от най-големите ска лейбъли в света - Long Beach Records.

http://www.youtube.com/watch?v=WpD7D02CO7k – спот за концерта

Коментари

коментари от Disqus